بازار کار طراحی سایت چطوره؟

ساخت وبلاگ
به چه کسی طراح سایت میگن ای مدبر؟
خب سوال بجایی بود؛ طراح سایت کسی هستش که با استفاده از مهارت و دانشی که داره یک وبسایت رو به شکلی بهینه و مناسب و خالی از باگ طراحی میکنه که این طراحی میتونه به شکل کدنویسی باشه یا طراحی سایت با وردپرس یا باقی سیستم های مدیریت محتوا مثل جوملا باشه.
یک طراح سایت برای موفقیت باید ویژگی هایی داشته باشه تا اون رو با بقیه متمایز بکنه:
دائما درحال یادگیری و مطالعه هست
صبوره و با مشکلات جدید سریعا از کوره در نمیره
مهارت بالایی در سرچ در گوگل داره
بیشتر عمرش رو پای کامپیوتر و لپتاپ صرف میکنه
پرتلاش و با پشتکاره
به تم های تیره و دارک علاقه زیادی داره (جاست فور فان)
خب حدس میزنم ویژگی هایی که خوندین رو هیچجوره انتظارش رو نداشتین ولی حقیقت همینه داش من (یا خواهر من) و خیلی از تعاریفی که برای طراح سایت یا برنامه نویس گفتن کاملا چرت و پرت و غلطه مثل اینکه شما حتما باید مدرک دانشگاهی داشته باشین یا رشته کامپیوتر بخونین یا زبان انگلیسی تون فول فول باشه (البته اگر باشه خوبه) و .....
حوزه های مختلف موجود در بازارکار طراحی سایت
عاقا (یا خانم) خوشبختانه باید بگم که طراحی سایت فقط یک حوزه و یک کار نیست و شاخه های مختلفی داره که یکی یکی از جذاب تر و پردرآمد ترن و از لحاظ اینکه توی کدوم شاخه بری تا درآمد داشته باشی اصلا نیاز نیست نگران باشی، فقط باید ببینی به کدوم علاقه داری و توی کدوم استعدادت بیشتره و بری توی اون حوزه و بترکونی و تاریخ وب ایران به قبل از ورود و بعد از ورود خودت تقسیم کنی.
خانم (یا عاقا) وقتی تصمیم گرفتی وارد حوزه طراحی سایت بشی لزوما قرار نیست صفر تا صد یک وبسایت رو خودت پیاده سازی بکنی و میتونی فقط بخشی از کار رو انجام بدی و توی همون بخش اینقد مطالعه و تمرین کنی تا به یک Expert تبدیل بشی.
اگر بخوام بعضی از حوزه های طراحی سایت رو بهت معرفی کنم: طراح FrontEnd، طراح BackEnd، امنیت وبسایت، سئو و بهینه سازی وبسایت (البته این در اصل زیرمجموعه ای از دیجیتال مارکتینگ هست) اسم ببرم.
1- طراح سایت FrondEnd
اقا به کسی که توی کار طراحی ظاهر سایت هست و گرافیک سایت رو پیاده سازی میکنه، مسئول خوشگلاسیون وبسایت هست و به طور کلی هرچیزی که مربوط به ظاهر سایت هست رو پیاده سازی میکنه میکن طراح فرانت اند کار.
یک فرانت اند کار کسی هست که میاد یک طرح ذهنی یا PSD یا XD یا هر نوع طرح دیگه ای رو میاد و تبدیل میکنه به وبسایت، اونم چه وبسایتی!! وبسایتی که چشم هرکسی رو نوازش میکنه و جیگرت رو حال میاره.
این سمت شغلی برای کسی مناسب هست که نیمه راست مغزش فعال تره و آدم خلاقی هست و برونگرا و عاشق چیزای رنگی رنگی هست و کلا از این نوع آدم ها (آدم هایی که زاده شدن تا دنیارو قشنگتر بکنن)
بازارکار طراحی سایت فرانت اند چطورس؟ قبلا هم گفته بودم که طراحی گرافیک یکی از حوزه های پردرآمد و پرتقاضا دنیا هست که حوزه طراحی فرانت هم میشه زیرمجموعه ای از اون دونست و با ورود بهش میتونین درآمدهای دورقمی رو تجربه بکنین (البته به شرط Expert بودن)
2- طراح سایت BackEnd
خب حالا که طراح فرانت اومد و ظاهر سایت رو برای ما پیاده سازی کردش باید یکی بیاد و این ظاهر رو که اصطلاحا استاتیک هست به یک وبسایت پویا یا داینامیک تبدیل کنه؛ اینی که گفتی یعنی چی آقای مدبر؟ 
ببین چیزی که طراح Front برای ما پیاده کرده رو نمیشه اسمش رو یک وبسایت گذاشت چون فقط یک قالب و ظاهره؛ یعنی مثلا شاید یک فرم تماس رو خیلی قشنگ طراحی کرده باشه ولی وقتی روی دکمه "ارسال" کلیک کنی هیچ اتفاقی نمیوفته؛ یا مثلا یک فرانت اند کار میتونه دکمه "ادامه مطلب" جذابی رو طراحی کنه ولی با کلیک روی اون هیچ اتفاقی نمیوفته.
اینجاست که برنامه نویس بک اند کار که تخصصش کار با زبون های برنامه نویسی هست وارد کار میشه و سایت مارو پیاده سازی میکنه و ارتباط اون رو با سرور و دیتابیس برقرار میکنه. درواقع هرچیزی که در پشت زمینه کار اتفاق میوفته و کاربر اون رو نمیبینه رو جناب خانم یا اقای بک اند کار میاد و برای ما پیاده سازی میکنه.
3- سئوکار یا بهینه ساز وبسایت
البته بالاتر هم گفتم که سئو یا SEO در اصل زیرمجموعه ای از دیجیتال مارکتینگ حساب میشه ولی خب از اونجایی که خیلیا که سئوکار میشن اول وارد حوزه طراحی سایت شدن و بعدا به سئو علاقمند شدن و وارد این حوزه شدن تصمیم گرفتم که توضیح کمی هم درباره سئو توی این مقاله بدم.
سئوکار کسی هست که میاد و با تکنیک ها و روش هایی حالا چه اصولی و چه غیراصولی باعث میشه که وبسایت ما هنگام سرچ یک کلمه در نتایج گوگل در رتبه های اول نمایش داده بشه و غالب ورودی های اینترنت رو جذب خودش بکنه.
مثلا وقتی که شما کلمه خرید موبایل رو سرچ بکنین سایت های مختلفی به شما نمایش داده میشه (که احتمالا اولیش دیجیکالا باشه  )؛ اینکه کدوم سایت در رتبه یک باشه و کدوم یکی در رتبه دو کدوم رتبه 10 و .... همگی براساس یکسری الگوریتم هایی که گوگل طراحی کرده تعیین میشن و یک سئوکار به این الگوریتم ها مسلط هست و کارش اینه که بیاد و کاری کنه که کلمه هدف ما به رتبه های اول گوگل برسه.
درباره درآمد هم اگر بخوام بگم، سئو یکی از پردرآمدترین حوزه های دیجیتال مارکتینگ هست که میتونین از چند میلیون تومن تا چند میلیارد تومن ازش درآمد داشته باشین و همش به مهارت شما بستگی داره.
خب تهش نگفتی بازارکار طراحی سایت چطوره؟
توی یک جمله میخوام بگم ولی قول بده که فحش ندی 
بستگی داره! متاسفانه و یا خوشبختانه در حوزه طراحی سایت هیچ تعرفه خاصی وجود نداره و صنف خاصی هم نداریم که مثلا بگیم طبق این مصوبات و یا این بخشنامه ها برای این کار اینقدر میگیرن.
برای همی درآمدی که دارین کاملا دست شماست و شما تنها کسی هستین که تعیین میکنین از طراحی سایت 1 میلیون درآمد داشته باشین یا 100 میلیون!! شما میتونین بابت طراحی سایتی که ارزشش 10 میلیون تومن هست 2 میلیون بگیرین (مثل خیلی از همکارای عزیزمون که برای اینکه به هر قیمتی پروژه رو بگیرن اینکارو میکنن  ) یا میتونین بابت طراحی سایتی که ارزشش 1 میلیون هست 10 میلیون بگیرین (که اینجا دیگه گرگ وال استریتی و داری تو ایران حیف میشی).
درآمد شما از طراحی سایت به مهارت شما بستگی داره
مسلما طراح سایتی که 5 ساله تجربه کار داره و میتونه از پس ساخت انواع سایت ها بربیاد قرار نیست با یک طراح سایت تازه کار یکی باشه؛ شاید اون طراح سایت باتجربه بابت یک کار و پروژه سنگین 30 میلیون تومن از کارفرما بگیره، از طرفی طراح سایت تازه کار بابت یک پروژه ساده بیاد و 2 میلیون بگیره که این هم عالیه!
درآمد شما از طراحی سایت به نحوه کار شما بستگی داره
اینکه شما برای شرکتی کار بکنین یا به صورت فریلنسری کار بکنین یا شرکت خودتون رو داشته باشین یا به کس دیگه ای آموزش بدین هم توی درآمد شما از این بازارکار طراحی سایت تاثیر داره:
1- کسی که برای شرکتی به عنوان کارمند کار میکنه و استخدام شده میتونه درآمدی بین 2 تا 10 میلیون تومن داشته باشه.
2- کسی که به صورت فریلنسری طراحی سایت انجام میده میتونه بین 1 تا 50 میلیون تومن درآمد داشته باشه
3- کسی که شرکت طراحی سایت خودش رو راه انداخته میتونه حتی تا بالای 50 میلیون هم درآمد داشته باشه
4- کسی که طراحی سایت رو آموزش میده بسته به تعداد شاگردش میتونه بین 5 تا 50 میلیون درآمد داشته باشه
نکته جذاب: شما همچنین میتونین به صورت فریلنسری کار بکنین اما نه در ایران بلکه در سایت های فریلنسری خارجی که در اون صورت درآمدی که دارین به صورت دلاری خواهد بود و درآمد های دو رقمی رو به راحتی تجربه خواهید کرد.
سخن آخر
عاقا پس اگر بخوام به صورت کلی بگم بهتون اینکه شما چه درآمدی در این بازارکار طراحی سایت داشته باشین کاملا به شما بستگی داره و هیچکسی نمیتونه براتون سقفی تعیین بکنه.
شما میتونین جذب شرکت ها بشین و درآمدی متعادل یا حتی بیشتر از قانون کار داشته باشین (که تعداد این افراد کم نیست)، میتونین به صورت فریلنسری کار بکنین که میتونین حتی تا 50 میلیون تومن هم درآمد داشته باشین یا اینکه درآمدی نداشته باشین (دقت کنین که در فریلنسری گرفتن پروژه بزرگترین چالش هست)، میتونین در مرحله های بالاتر حتی شرکت طراحی سایت خودتون رو افتتاح کنین و اونوقت دیگه سقفی برای درآمدتون نخواهید داشت.
همین موضوع در طراحی سایت باعث شده که به شغل جذابی تبدیل بشه و شما همیشه توانایی و امید این رو داشته باشین که درآمدی که دارین رو بیشتر از چیزی بکنین که درحال حاضر دارین، برعکس یک کارمند که باید هرسال منتظر بمونه تا حقوقش درصد خیلی کمی افزایش پیدا بکنه.
اگر با توضیحاتی که دادم تصمیم گرفتی که این حوزه جذاب و پردرآمد رو شروع کنی و طراح سایت بشی فقط کافیه که وارد صفحه آموزش طراحی سایت وب مسیر بشی و با یک مسیر حرفه ای و کامل، طراحی سایت رو به طور کامل کامل یاد بگیری.
rn پادشاه...
ما را در سایت پادشاه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : حمید حمیدی بازدید : 144 تاريخ : دوشنبه 30 خرداد 1401 ساعت: 21:54